Terugblik

Fedde SpoelNu is het festival voorbij en gaan we verder. Iemand vroeg me of ik het niet jammer vind dat mijn voorstelling niet is genomineerd en het antwoord is "ja". Na de overwinning in Vlaardingen had ik op zijn minst verwacht dat we genomineerd zouden worden en ik had in alle eerlijkheid niet verwacht dat de voorstelling van Nieuw Bloed zou worden genomineerd omdat ik er persoonlijk niet van onder de indruk was. Maar smaken verschillen en de jury heeft altijd gelijk.

Ik ben blij met de vele positieve reacties op mijn eigen voorstelling De Mooie Onbekende. We hebben drie goede voorstellingen gespeeld en er is een groot aantal mensen die er voor mij toe doen geweest, die mij hebben verteld dat ze van onze voorstelling onder de indruk waren.

Ik heb een erg fijne groep spelers bij elkaar gebracht die een echte groep is geworden en waarmee ik tot nu toe erg fijn heb samengewerkt. Dat is iets dat in ieder geval al goed is gelukt. We hebben iets gemaakt waar we met zijn allen achter staan en nu is het tijd om vooruit te kijken. Ik wil de complete tekst van De Mooie Onbekende van Klaus Pohl gaan spelen en ga me er nu op richten om dat voor elkaar te krijgen.

Reacties

Populaire posts