Mind the Gap # 06

KorèNog een week en dan is het op zaterdag 18 februari zover. Dan wordt Mind the Gap gespeeld tijdens het Monologenfestival in 't Kapelletje. Dit is de een na laatste repetitie. Donderdag nog een generale en dan moet het goed zijn.
Het begin is moeizaam, zoeken. De functie van Huib is niet direct duidelijk in het geheel. Hij zit te vast aan de stoel die als drumstel dient. Gerda stelt voor hem daarvan los te maken, om hem vrij in de ruimte te laten bewegen. Dat is een goed idee. Huib beweegt mooi, met twee kokers in zijn handen drumt hij op zijn kleding, op de grond, op de stoel. Hij kijkt voortdurend naar Denise, zodat er een spanning behouden blijft tussen de twee spelers. Denise negeert hem, doet alsof hij niet bestaat, Huib blijft kijken en reageert voortdurend op wat Denise zegt. Zo werken we langzaam verder aan de eerste helft van het stuk, totdat 'de doek' komt. Daar werken we aan het einde van de middag nog aan, vooral technisch.

Mind the Gap wordt opgevoerd tijdens het Monologenfestival in 't Kapelletje, Van der Sluijsstraat 176, op zaterdag 18 februari aanstaande. Aanvang 20.00 uur. Reserveren: 010 4667778. Entrée: € 5,-.

Reacties

Populaire posts