Narisk # 22

Voordat we beginnen bespreken we wat er moet gebeuren. Thomas heeft verder gewerkt aan de kostuums en die worden aangetrokken. We beginnen laat aan de echte repetitie. Iedereen is moe. Dat is te merken tijdens de warming up. Er wordt niet als gewoonlijk gegiecheld en gelachen, maar iedereen is in zichzelf gekeerd. Sommige spelers hebben de ogen dicht, sommigen bewegen langzamer dan anders. Het is doodstil zonder dat er sprake is van een grote concentratie.

Als we de doorloop spelen blijven het losse scènes. Op de een of andere manier is het verband zoek. De scènes vloeien niet logisch in elkaar over. Toch worden er weinig tot geen fouten gemaakt in de volgorde van de scènes. Waar vroeger nog al eens erg geaarzeld werd gaat het al meer vanzelf dan de vorige keren. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt. We gaan allemaal zonder cafébezoek naar huis. Slapen. Rusten.
Platte tekst, door Narisk
Speeldata: vrijdag 31 mrt, 20.30 uur; zaterdag 1 april, 20.30 uur; zondag 2 april, 14.30 uur. Theater ‘t Kapelletje, v.d. Sluijsstraat 176, toegang: € 5,-, reserveren: 010-4667778

Reacties

Populaire posts