Vergaderen

Gisteravond tot laat een vergadering met een gedeelte van het ATFR-team (Jet, Jelmer en ik) en de voorzitter van de RVA (Renske).

Over de papieren publiciteit, de ontwerpen voor kaart, flyer en affiche. Ziet er goed uit allemaal wat Ariënne heeft ontworpen.

Daarna langdurig gepraat over het beste systeem om kaarten te verkopen. Kaarten voor 2 voorstellingen, dagkaarten, passepartouts, het is allemaal erg ingewikkeld. We zijn er nog niet helemaal uit. Hoe verkoop je zoveel mogelijk kaarten en hoe zorg je er voor dat de zalen zoveel mogelijk vol zitten? Dat is namelijk niet hetzelfde. Het gaat ons niet om de winst maar om er voor te zorgen dat alle groepen fijn voor volle zalen spelen natuurlijk. Idee voor een verleidingspas.

Hebben het tenslotte gehad over mijn voorstel de talkshows. Ik wil dat er voortdurend een talkshow gaande is over diverse onderwerpen waarbij mensen in- en uitvliegen en er wordt gepraat over allerlei onderwerpen die het amateurtheater aangaan. Politiek, wat zijn de kansen en bedreigingen van de kredietcrisis; professionaliteit, hoe kijkt de professionele wereld tegen het amateurcircuit aan en natuurlijk nabeschouwingen en voorbeschouwingen, want het moet ook gaan over wat er in de zalen gebeurt.

Het begint in ieder geval allemaal vorm te krijgen, want er is natuurlijk al veel inhoud voor het festival. Tien voorstellingen in het Eenakterfestival, er zijn previews en reprises, workshops en intieme ontmoetingen met theatermakers. Het wordt sowieso een druk weekend.

Reacties

Populaire posts