Evaluatie

We evalueren De Vrouw van de Zee op het terras van het Westerpaviljoen. De omgeving is luidruchtig maar dat geeft niet echt totdat twee auto's op het drukke kruispunt op elkaar knallen. Dan zijn we wel even afgeleid.

Iedereen heeft goede reacties gekregen op het stuk, iedereen is erg tevreden. Zelf ben ik dat ook. Er zijn maar enkele kleine punten die ik de volgende keer verbeterd zou willen zien. Over de ingehuurde lichtman was ik erg ontevreden en ik zou de volgende keer graag iemand willen hebben die zich over de kostuums ontfermt. Dit keer was er veel dat op het laatste moment geregeld moest worden. Dat was natuurlijk mede mijn eigen schuld.

Ik ben tevreden over al mijn spelers en ik geef iedereen de complimenten die ze mijns inziens hebben verdiend. Waren we de vorige keer eigenlijk niet helemaal klaar toen we de planken opgingen, ditmaal was de voorstelling helemaal "af" Voor zover je dat kunt zeggen, er is altijd wel iets te verbeteren en tussen de eerste en tweede voorstelling heb ik nog kleine wijzigingen aangebracht met name naar aanleiding van een paar opmerkingen van de vorige regisseur van KRT.

Sommige spelers waren iets eerder "klaar" dan anderen, de hoofdrolspelers hadden meer tijd nodig maar hun rollen waren omvangrijker dan die van de anderen. Iedereen kijkt met veel plezier terug op de voorstelling en ik voel me vereerd dat ik weer gevraagd ben om de eenakter te regisseren voor het komende festival. Daarover later meer.

Reacties

Populaire posts