Schuilkelder # 08

Het is lang geleden dat we compleet waren. Vanavond is er opnieuw een zieke, Vender. Maar we werken desondanks lekker door. Mimi wordt gek in een lange improvisatie. Iedereen is moe en hongerig en Mimi moet haar medicijnen hebben. Die zijn al een tijdje op en uitgewerkt. We komen niet onmiddellijk uit het einde ervan, maar we zijn allen erg tevreden over de gekte van Mimi. Dan doen we een improvisatie dat op de achtergrond een wand openschuift naar een paradijs, een tuin. Die zou gefilmd moeten worden en het zou dan onduidelijk moeten zijn of alle bewoners van de bunker plotseling dood zijn of dat er echt een tuin is onder de aarde.
Als we deze scènes hebben gedaan doen we een rolinterview met Teun. Alweer iemand zonder relatie, dus dat verander ik vanavond. Ze heeft gewoon een man thuis.
En dan een rolinterview met Slobo en Media als echtpaar in verwachting van een kind. Ook een goed idee om die twee een relatie te laten hebben. Slobo als de veelpratende slemiel en Media als de barse vrouw met de broek aan.
Als laatste spelen we dan nog de dood van Mimi, die schuimbekkend in haar eigen schuim stikt tijdens een aanval.
Een vruchtbare avond.

Reacties

Populaire posts