Categorieën

De afgelopen dagen heb ik weer eens niets geschreven. Geen inspiratie, geen zin, te druk met andere dingen. Morgenavond speel ik weer in de Kuifje-musical en dan is er vast wel iets om over te schrijven. Daarom vandaag een inventarisatie van de categoriën in dit blog. Hieronder de lijst op alfabetische volgorde.

Het is duidelijk dat ik in het theater werkzaam ben, want de categorie theater bevat meer dan honderd berichten. Op twee staat onderweg, een categorie met observaties, over de dingen die ik tegen kom, meestal als ik op de fiets zit, en ik fiets wat af door Rotterdam. Op drie staat met een iets kleiner aantal berichten boeken. De categorie Poëzie is nog jong en bevat nog slechts één bericht, dat van twee dagen geleden. Maar er zijn ook categoriën die zo'n beetje afgesloten zijn, waar niet snel nieuwe berichten in terecht zullen komen (Arto Post Laboro, Schuilkelder). Daartoe behoort ook de categorie Robinson Crusoe, die net als poëzie slechts één bericht bevat. Een mooi overzicht van de activiteiten in dit weblog.

arto post laboro (18)
beeldende kunst (15)
blankenberge (16)
blokhoofd (12)
boeken (51) cultuur (28)
dromen (6)
feuilleton (25)fictie (30)
film (21)
gebroken oor (32)
kuifje (11)
mind the gap (4)
muziek (14)
narisk (39)
onderweg (67)
podcast (13)
poëzie (1)
robinson crusoe (1)
schuilkelder (22)
studium generale (6)
theater (101)
thuis (5)
turkije (6)
vakantie (6)
verboden liefde (5)
weblogs (10)

Reacties

Anoniem zei…
Toen ik ruim drie jaar terug begon met bloggen, voelde ik me verplicht iedere dag iets te schrijven. Dat heb ik een jaar volgehouden. Daarna ging ik terug naar een aantal keer per week (2 à 3 keer), en dat is ongeveer het tempo waarin ik nu blog. Toch zitten er soms zomaar 6 dagen tussen, geen zin, geen tijd, geen inspiratie. Of wel inspiratie, maar over een onderwerp waarover ik niet openbaar wil schrijven (dan biedt een blanco boek uitkomst). Ik heb ook wel geëxperimenteerd, door een maand lang zonder reacties te loggen :) Dat logt ineens heel anders! Veel meer voor mezelf, en veel minder met het gevoel 'voor anderen' te schrijven, wat soms erg remt. Maar goed. Het blijft leuk, al kent iedere blogger verschillende 'fases' (daar zijn ze weer).

Populaire posts