Eén jaar

Vandaag bestaat dit weblog een jaar. Op dinsdag 15 november 2005 begon ik regelmatig te posten in dit weblog met een artikeltje over het stuk dat ik op dat moment aan het regisseren was. Daarvoor schreef ik even kort, in augustus negentien dagen, in september slechts één dag, en in oktober niets. Nu is het een soort verslaving om elke dag iets te schrijven, het geeft niet wat. Soms zelfs een gevonden tekst hoewel dat niet betekent dat dat altijd minder werk is. Soms alleen een foto met bijschrift of een tekening door mezelf. Het blog bevat nu bijna 400 artikelen, er zijn onlangs 2440 bezoeken geweest (eigenlijk ongeveer 1800, een kwart ben ikzelf) en er zijn bijna 6000 pagina's bekeken, gemiddeld 14 bezoekers per dag die gemiddeld 1.7 pagina's bekijken. Sommige mensen vinden mijn blog via een populaire zoekterm, anderen via voor mij verrassende zoektermen of gewoon op mijn naam.

Gisteren heb ik een lijst met categorieën toegevoegd om makkelijker in het blog te kunnen zoeken op onderwerp, maar nog niet alle artikelen in dit blog zijn van de juiste labels voorzien.
Voor de liefhebbers van statistiek staat onderaan de pagina een link naar de sitemeter die me van al dit soort gegevens voorziet. Tot nu toe was februari 2006 de populairste maand en ben ik pas in december begonnen met meten, dus de gegevens van de eerste maand (november 2005) en van de nog niet beëindigde maand (november 2006) zijn (nog) onbekend. Mei en juli 2006 waren het minst populair. Waarom mei niet zo geliefd was is me onduidelijk, in juli was ik een halve maand op vakantie en schreef ik twee weken lang niet.

Ik ben benieuwd of ik een volgend jaar volmaak, maar zoals ik er nu over denk, verwacht ik van wel.

Fedde Spoel

Reacties

Populaire posts