Tweede repetitie De Mooie Onbekende

Nog even kort enige woorden over de vorige repetitie van De Mooie Onbekende voordat ik vanavond aan de volgende begin.

Degene die Lutter speelt is er niet, naar de verjaardag van zijn moeder, en ook degene die de advocaat Futterknecht speelt, dus we zijn enigszins onthand, maar er is altijd genoeg te doen. Twee andere acteurs zijn er voor de eerste keer. De man die Christian speelt en de Poolse Man.

We werken aan de scènes met de beide broers, Christian en Ulrich en 'hun' vrouw, Rosel. Want eigenlijk is Rosel een beetje de vrouw van allebei. Vooral de beginscène krijgt aardig vorm gedurende het verstrijken van de avond. Ik wil een overgang maken naar de allerlaatste scène, maar zonder Lutter gaat dat wat moeizamer. Ook de Mooie Onbekende heeft nog wat moeite met het vinden van haar houding.

Ik vertel liever niet te veel natuurlijk, want iedereen moet komen kijken tijdens het Eenakterfestival. Ik ben in ieder geval erg blij met de spelers van de groep die ik bijeen heb gebracht. Ik heb nu iemand die De Poolse Man speelt er bij, dus nu zijn we compleet. De repetitieruimte is definitief gereld, dus dat is ook in orde. Vanavond gaan we ons concentreren op de advocaat, de heer Futterknecht.

Reacties

Anoniem zei…
Leuk om te lezen hoe jullie bezig zijn met de eenakter! Ik wens jullie veel plezier!
Saskia de Bruijne
coördinator Eenakterfestival 2009

Populaire posts