Il Stupendo: eerste voorstelling

De eerste voorstelling zit er op. Voor de pauze ging het van een leien dakje, na de pauze was de voorstelling hobbelig. Toch minder concentratie en op een gegeven moment was één van de spelers zelfs helemaal de kluts kwijt en wist niet meer in welke scène hij zat. Toch ben ik tevreden over de allereerste voorstelling voor publiek zoals ik een paar weken geleden tevreden was over de allereerste doorloop.

Ook het publiek is grotendeels enthousiast. Er wordt veel gelachen, de meeste grappen komen aan. De scène tussen Tito Merelli en Diana die ik van te voren had ingeschat als één van de meest hilarische levert de meeste lachen op. Ik moet nog denken aan de opmerking van John Lanting dat er negen of zeven soorten lach zijn. Welke dat zijn vertelde hij er niet bij.

Natuurlijk gaan er naast de al genoemde blackout meer dingen mis, maar het meeste ontgaat het publiek. Er is nog genoeg te verbeteren maar een goed begin is er. Zoals een bezoeker zegt: "Een gouden avond voor slechts drie euro, waar vind je dat nog?"

De klucht "Il Stupendo" is nog te zien morgenmiddag, zondag 10 april om 14.00 uur in LCC Zevenkamp en volgende week zondag 14.00 uur in LCC De Larenkamp. TEnslotte is er (onder voorbehoud) een voorstelling op zondag 15 mei ook om 14.00 uur in Hotel De Plataan in Delft op het Delft Fringe Festival.
Op de foto: Leni en Peter voor aanvang van de voorstelling.

Reacties

Populaire posts